За нас

Айсофт компютърс

От 2012 година в Ай Софт ООД специализираме в дистрибуцията на нова и реновирана маркова техника за България. Наличието на собствена складова и сервизна база ни позволява да тестваме цялостно техниката, която внасяме и дистрибутираме. Компанията ни разполага и с доверени доставчици, с което можем да гарантираме винаги високото качество и надеждност на техниката, която можете да намерите при нас. Предлагаме също така приложни софтуерни продукти, цялостни решения в областта на ИТ оборудването, изграждането на мрежова инфраструктура, информационни системи, сервиз и поддръжка.

Нашата визия

(Визията ни в Ай Софт ООД винаги е била ) Да бъдем успешни в това да помагаме на клиентите ни да разрешават проблемите си чрез технологиите, да бъдем успешни в представянето и въвеждането на същите тези технологии и на нови клиенти отново с професионализъм, точност и отношение, да бъдем техният основен източник на всичко що се касае до компютърните технологии и поддръжка.

Нашата мисия

Да предложим качествени и достъпни компютърни услуги - като социалният аспект на тази мисия решихме да имплементираме директно чрез услугата Безплатна компютърна диагностика на място в нашия сервиз. Тя е такава буквално, без никакви условия.

Нашия екип

Като основатели на Ай Софт ООД сме отдадени специалисти, широко признати за опита ни в дистрибутирането на качествена нова и реновирана маркова техника, модерните технически решения за дома и бизнеса, тяхната цялостна поддръжка и сервиз.

Веселин Радев

Веселин Радев

Управител

+359 883 376 115

Изпрати имейл
Мануел Радев

Мануел Радев

Управител

+359 883 347 403

Изпрати имейл
Заглавие на снимката

Финансиране

Ай Софт ООД е одобрен за финансиране по Програмата за икономическа трансформация към Националния план за възстановяване и устойчивост процедура чрез подбор BG-RRP-3.005 „Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия”.

Отзиви от клиенти

Мая Добренова

Мая Добренова

Управител на Алпа 3000 ЕООД

Професионално отношение, бърза реакция, конкретно подбрани оферти според направеното запитване без да се губи излишно време и най- важното - резултат от съвършеното свършена работа. Най- добрите в този бранш, с които съм работила!

Борислав Бориславов

Борислав Бориславов

Ръководител техническа дейност Аресгаз ЕАД

Отлично обслужване. Коректност. Бързо реагиране. Отлична търговска дейност и отличен сервиз. Благодаря Ви Ай Софт!

Виктория Стоянова

Виктория Стоянова

Собственик на козметично студио Vicktorya beauty

Винаги коректно и бързо обслужване. Служителите са невероятно учтиви. Няма значение колко е сложен проблемът, винаги спазват дадените срокове.

Румяна Давидкова

Румяна Давидкова

Директор на ОУ "Христо Смирненски", гр. Радомир

Фирмата се отличава с изключителна надеждност във всеки аспект от обслужването. Сервизната им поддръжка е бърза, а решенията, които предлагат, са винаги ефективни.

Диана Петрова

Диана Петрова

Заместник директор на Средно училище "Темелко Ненков" , гр. Перник

Истинско удоволствие е да се работи с момчетата от Айсофт Компютърс! Изключително коректни, отзивчиви, винаги готови с правилната консултация. Млад екип от прекрасни професионалисти. Айсофт Компютърс са не само наши бизнес партньори, те са ПРИЯТЕЛИ!